lesmateriaal

In en op de zee / Yn en op 'e see  

Onderwerp:De Zee

Soort:Leskist

Doelgroep:peuters, groep 1-2

Beschrijving:

De zee heeft een grote aantrekkingskracht op kinderen. De meeste kinderen hebben wel eens in de zee gezwommen en lekker op het strand gespeeld: schelpjes zoeken, visjes vangen, zwemmen, zandkastelen bouwen.

Uitgangspunten voor de lesmap: varen op zee, zwemmen in zee en het vinden van schatten op het strand en de dieren die in zee leven.

 

De basismap is zeer overzichtelijk opgebouwd (taal-, spel, reken-, lees-, schrijf-, constructie-, muziek- en onderzoeksactiviteiten). Ook suggesties voor de inrichting van het lokaal en de hoeken.

De Klyster stopte in de leskist o.a. nog exotische schelpen, 2 schitterende prentenboeken, verkleedkleren, en in Frysk printeboek oer Wylde Wytse, in piraat dy't op it lân wennet en hiele spannende ferhalen fertelle kin.


Frysk:

De Fryske printeboeken Wylde Wytse en de Moaiste fisk fan de see en de opdrachten derby kinne yn 't stee fan it Nederlânsk yn it Frysk dien wurde. (sjoch pompeblêd yn 'e leskiste).


Periode:Hele jaar

 

Je kunt dit lesmateriaal online reserveren »
Het materiaal dat je reserveert wordt door ons op school gebracht en weer netjes opgehaald.
Een extra gratis service. Dat scheelt veel tijd en gezeul met zware kisten!

 

Dit is een erg leuke leskist.
De kinderen zijn meteen enthousiast als ze de koffer zien, deze ziet er zeer aantrekkelijk uit. In de leskist zitten leuke materialen die je in de lessen kunt gebruiken. Er zit een uitgebreide map bij met daarin allemaal lessen opgesplitst in de verschillende vakgebieden. Voor iedere leerkracht zeer overzichtelijk.
Deze leskist is zeker een aanrader en geschikt voor zowel groep 1 als groep 2.


Djoke (De Wel)

Heb je goede of slechte ervaringen met dit lesmateriaal of heb je een leuke tip? Schrijf ook een recensie »

  terug naar het zoekresultaat


In en op de zee / Yn en op 'e see