excursie


Kabouterpad, bostroeptrol en slootjevissen


Slootje vissenkleine natuuropdrachtjes doenbij iedere kabouter hoort een opdrachtde zonnebloem groeit en groeitKaboutertjes in het rietKaboutertjemet een loep kan je het bloemetje nog beter zienKleine beestjes opsporenin de pauze krijgen de kabouters kikkerlimonadegids Betty met hulpHet bossamen troep oppruimen in het bosTot slot met gids Betty naar de poel om te vissengids Betty met de leskist vol schepnetjesslootjevissen in de poelwie vangt iets voor de bijzondere-vangsten-bak?Lekker rustig zitten vissen wat zit er in mijn netje? een stekelbaarsje misschien?wat heb jij gevangen?StaafwantsEen heerlijke plek om te vissen!ook de heiten vinden dit leukStilleven met waterlelies
Periode:mei t/m 29 juni 2010

Tijd:ruim 1,5 uur

Plaats:Botniahiem (het terrein waar De Klyster is gehuisvest)

Doelgroep:Groep 1 en 2

Kosten:? 1,50 per leerling euro

Inhoud:

Aanmelden:Je kunt je op dit moment niet aanmelden voor deze activiteit.

 


De kinderen vonden het erg leuk, ze hebben genoten. Vooral van het slootje vissen. Ze gingen er helemaal in op. Ze vonden dat de troeptrol wel erg veel rotzooi achter had gelaten. Ook de ouders die mee waren vonden het erg leuk. Zelfs zij leerden nieuwe dingen.


Juf Caria (Jenaplan Sint Bonifatius, Dokkum)

Een ontzettend leuke en leerzame excursie. De kinderen vonden het prachtig en zelfs juf en sommige begeleiders hebben nog dingen geleerd over kleine beestjes in het water!
Ook erg schattig die kaboutermutsjes met belletjes eraan!


Annet de Vries (CBS de Eker)

Heb je goede of slechte ervaringen met deze activiteit of heb je een leuke tip? Schrijf ook een recensie »